2010-04-30
 22:46:24

HARRY VAR ÄR DU?!

Tja.
Har inte bloggat på ett tag, har bara inte haft tid!
Men nu är jag tillbaka igen !
Är hemma på tjörn nu, pappi städade hela mitt rum, tack !!!
Det är snyggt nu :) nu e jag gladis !
Vi har kollat på Talang 2010.
Men Mathilda gick upp sen och spela Playstatin hon spelade
Harry Potter, Quidditch World championship 1!
Hon pausade och kom ner till mig, jag bara va???!
när hon sa att jag kom till VM i england ? ^^

/////TILDA
(blogga åt hannah)
2010-04-21
 16:50:38

vår städning på g.

Hallå snyggingar! här sitter jag med huvudverk och är jätte trött. Vi har sprungit runt i stan idag i världens hagel. fy jag hatar hagel, regn och snö. Inte min grej helt enkelt. I staden var vi först på AF. Sedan buttericks och sen skulle vi träffa jossan på hennes jobb men då hade hon precis åkt. DUMMA HENNE!

Nu väntar vi in Emma, vi har laddat med en spelningslista.. för här skall det städas! ett riktigt vår rus. härligt.

2010-04-19
 10:56:58

Lunch4you!








Måndag 19/4

• Biffstroganoff med gräddfil, saltgurka och ris:69:-
• Gratinerad fiskfilé med räkor, purjolök, dill och saffransås samt kokt potatis:69:-
• Pytt i Panna serveras med stekt ägg och inlagda rödbetor:69:-
• Kyckling i currysås serveras med jasminris.69:-
• Pasta bolognaise serveras med parmesan:69:-
• Gulaschsoppa på nötfärs med gräddfil:69:-
• PenneRigate med gräddig champinjonsås:69:-




Nu skall Kela och jag åka in till staden göteborg och njuta av underbart käk på lunch4you. Jag satsar på kyllingen idag. vad säger ni om det? ^^ Sååååå jävla sugen på¨det nu. fan va gött.


2010-04-16
 17:38:59

puh, kan knappt pusta ut hemma.

GUUUUUUUUUUUUUUUD VAD JAG ÄR TRÖTT! Det har varit en helt sjuuuk dag på jobbet. det har varit så mycket att göra så att jag nästan suttit på mina knän och gråtit. Men det blir att ta nya tag inför morgon dagen. För i morgon skall jag oxå åka tillbaka till göteborg. Till min underbara Kela ♥
Här har ni resultaten av foto leken igår. 
Josefine Börjesson är underbar ♥
.
.
.
.
2010-04-15
 21:39:20

dröm sött om mig.

Nu är det läggdags! Jag är så sjukt trött nu. Jag är helt färdig! Om jag skall orka med morgon dagens alla jobb så är det dags att lägga sig i ett mörkt rum och drömma sig iväg. så godnatt underbaringar.
2010-04-15
 20:22:38

UNDERBARA JÄVLA VÄDER!

Underbara vår! Man blir så underbart lycklig av blå himmel. Jobbet idag gick jätte bra! Man känner verkligen av att man inte är van att gå upp halv 7 alltså. Jag är totaly dead vid den här tiden. Jag skall verkligen försöka komma i säng tidigt idag. Jag behöver det om jag skall klara av morgon dagen i kallköket med Adam och praktikanten Markus. Men vafan det fixar vi nog bättre än någon annan. Adam skall hämta upp mig här i morgon, vi får se när han slår en pling. Adam är en person som försenar sig ofta, så vi lär ju få springa in flåsandes båda två i morgon där praktikanten Markus står ensam, ledsen och väntar med tårar i ögonen, haha nej stackarn! Så får det då fan inte bli. skärpning!







När jag hoppade på bussen förut efter jobbet satt min älsklings Jossan där och väntade troget på mig. Vi åkte till skärhamn torget och promenerade ut på bryggan. Satt där och tjöta i två timmar cirkus. Hon hade systemkameran med sig så vi fotade oss som världens turister. haha!
Nej nu är det dags för köttbullar& Makaroner. Jag är hungrig!
2010-04-15
 20:12:59

Kärlek till Kela Nilsson

Kela säger att hon inte skriver mycket om att hon saknar mig i sin blogg. Se här under hur sjukt söt hon är. Hon saknar mig varje dag, varje minut, varje sekund. och vet ni vad! Jag saknar henne oxå, hela tiden!










Hanuut:
Har ju trots allt den underbaraste vännen,
Mikaela! Hon är så söt, hon skriver om mig i varenda inlägg hon skriver typ. SÖTEN!

Postat av: mikaela 'bäst i världen' nilsson
det gör jag ju inte alls, ljug inte! men nästa. hihi. btw, snygg du är baby.









Hoppas det går att läsa. texten blev väldigt liten.
2010-04-15
 07:11:11

Skin, Skin som den sol du är.

Godmorgon! Åh, vilket kämp det är med detta helsikes internet alltså. Det krånglar hela tiden. Det ställer aldrig upp när man behöver det som mest. Rackarns! What ever. Sitter och försöker sminka på mascara utan spegel, och det går väl si sådär. Petat ut ögonen ett par enstaka gånger, fast jag överlever ju, för jag skriver ju fortfarande (;
.
.
och den underbara solen skiner för oss idag igen. Vilken underbar vårkänsla man har skapat nu vid det här tillfället. Det går fort nu, för en månad sen låg snön kvar och det var en massa minus grader, har ni tänkt på det? Hade vorit gött om det var lite varmare mornar bara. Man förfryser ju i skinn jacka klockan halv8 på garage uppfarten. fan! Men nej nej nej, nu är det brådis som fan. Take Care!
2010-04-14
 19:16:58

UNDERBARA MIKAELA!

tjafan! Jag har nu blivit fotad av min underbara syster Mathilda och här har ni lite av resultatet. haha!
Så sjukt jävla snygg är man ju inte, MEN jag är glad ändå! Har ju trots allt den underbaraste vännen, Mikaela! Hon är så söt, hon skriver om mig i varenda inlägg hon skriver typ. SÖTEN!
.
.
.
.
2010-04-14
 18:41:14

PUSS

Här sitter jag och smaskar på en nougat efter maten! underbart gott.. Nej men nu vill syrran plåta mig lite så vi skall dra ut i det fina vädret så kommer bilderna senare :) puss
2010-04-14
 18:17:52

Maaaaat.

Jag är nästan nyss hem-kommen från jobbet, baden! Det har gått jätte bra idag. Jag har kämpat mig massor och det har visat resultat. Jag har gjort allt från att hacka grönsaker, till dom hårdaste jobben ni kan tänka er ;P
men nu blir det underbar mat pappa har lagat. ha det bäst ♥
2010-04-14
 18:09:19

BLONDIN HANUUT

Hanuut BLOND! Stämmer det inte att det är så sjuukt mycket snyggare på mig. Jag är fan hur het som helst i blondt hår. Jag ser fan ut som en riktig pringla. Jag älskar att se mig själv på kort när jag är blond! Jag blir så stolt att jag en gång i tiden faktist såg ut så här. vad tycker ni?
.
.
.
.
2010-04-14
 07:02:58

SKÖNA MORGONSOL!

åh då sitter man här igen. Lika trött som igår vid den här tiden, fast har dock  fluffigare hår. Det blev en dusch precis innan jag la mig igår, jag la mig med blött hår! Oh snap. Inte helt okej där. Vilket kämp jag kommer ha med att platta ner mitt hår nu, det står på höjden. Kanske är dags att ta tag i mig själv. 
Idag väntar en ny dag med 8 timmars jobb, älskar att jag kommer få helt okej pengar i nästa månad alltså. det är en underbar känsla! MEN DEN UNDERBARASTE KÄNSLAN ÄR ATT DET ÄR SOL UTE! och att det verkligen börjar kännas som VÅR! Eller hur? fyfan vad jävla underbart alltså. 
Men fan haha, jag fastnar här så lätt. Ses sedan efter jobbet ♥
Underbara bild, underbara sommar underbara smögen 2008!
Vilka minnen det väcker att titta på bilder såhär. underbara känslor.
Denna sommaren skall jag försöka göra ännu bättre än 2008 & då 2009 bättre än 2008,
eftersom 2009 slog 2008 . haha!
2010-04-13
 20:22:20

Lakrisal

Halloj! Josefine och jag har haft en underbar stund tillsammans. Vi har suttit på bryggan här i skärhamn, vi har skrattat åt ankorna som har Ooat , ätit en go glass och tjötat som förr. en helt kanon stund med min underbara vän. Vi skall nog till och med ses på torsdag igen. Kanske blir det en upprepning! vem vet. Kanske åker jag hem till henne i hennes nya hus och ser hur fint det har blivit där.
Nu skall jag och min syster titta på tretton, IGEN! Systern ville prångt se den och självklart ställer man upp för laget. Så snäll är jag. & så skall jag knapra i mig lite lakrisal.



Faktist väldigt bra film, om jag får säga det själv!
VAD TYCKER NI?
2010-04-13
 17:55:31

Josefine Börjesson. världens bästa fotograf.

Josefine är den personen som fotograferat mig på den bilden jag har i mitten på min header. Bilden med gitarren. Hon är riktigt duktig och skall nu utbilda sig för mer utveckling. Den här tjejen är en underbar brud.
Jag skall strax hoppa på bussen hon sitter på för en glass nere i hamnen. Så vi ses senare ♥
2010-04-13
 17:47:17

VILL HA BAL IGEN!

Hade en riktigt underbar bal! dagen började med att vi tog vagnen upp till en tjej som heter Annika. Där fick jag göra mig i ordning. Marinas kompis från hennes skola, Linus. kom dit för att fixa mitt hår, medans Fellie från marinas skola fixade mitt smink. Jag blev helt otroligt nöjd med resultatet.
.
Sitter och smuttar på ett glas vin i väntan på min skjuts. Johan en kille från utby var så snäll och körde mig.
Här är vi på väg till Marstrand. Vi hade balen på ett jätte fint ställe. Det serverades jätte god mat. Men dock var alkoholen alldeles för dyr. Ändå handlade man somfan.
August & Marie, underbara klasskompisar.
.
Redan här började det gå utför, sjukt lätt påverkad kväll haha.
.
.

längtar/saknar ni balen något eller?
Hur var eran bal?
2010-04-13
 07:11:42

gutten morgen.

Uppe med tuppen! gud vad jag är trött, kom i säng alldeles för sent igår. INTE OKEJ! men jag blir la piggare med tiden får vi hoppas. Pappa skall la köra mig om så där tjugo minuter och jag är redan klart. HOW?! Kanske är man snabbare på morgonen när man gör i ordning sig än mitt på dagen? är det så? Iaf så funderar jag på att skippa frulen här hemma och käka en god, färsk fralla på jobbet. tror det lutar åt det. Skönt att man inte slutar senare än fyra idag iaf. Men det blir att dra hem o hjälpa pappooo med dom vanliga sysslorna ist. yey.
Nu sticker jag och jobbar ♥










Gammal bild från en lunch ute


2010-04-13
 00:29:46

Adam Lambert

SNYGGING!

Adam Mitchel Lambert, född 29 januari 1982 i San Diego, California är en amerikansk sångare, låtskrivare och skådespelare.

Adam Lambert började som skådespelare vid tio års ålder, men fick sitt stora genombrott i maj 2009 då han kom tvåa i den åttonde säsongen av talangjakten American Idol efter Kriss Allen.

Stilen som blev hans kännetecken i tävlingen var Rock. I finalen uppträdde han bland andra tillsammans med Queen som sägs ha erbjudit Lambert platsen som deras sångare. Lambert tackade nej eftersom han ville fokusera på sin solokarriär. I november 2009 släppte Lambert sitt debutalbum For Your Entertainment.

Jag tycker att när han tar i låter han precis som Erik Grönwall!
2010-04-12
 23:03:44

godnatt.

Godkväll sköna människor! Sjuuukt segt att vara hemma på tjörn igen måste jag säga. Jag är här allt oftare nu för tiden, just nu är jag här för en vecka full av jobb. Jag skall jobba tisdag till lördag. Iof goa pengar, verkligen. Behöver dom mer än någonsin. Men dock börjar jag klockan 8;oo and that sucks. Inte van att gå upp så tidigt fan. men skit samma. pengar är det ju.
Helgen har varit sjuk! I fredags var jag och Kela hemma hos henne först och förfestade som galningar. Där efter bar det av till rockbaren och sedan vidare till ches. Lördagen började hemma hos Karne. började laga käk vid fem tiden, öste i oss öl& cider. körde singstar, jag har aldrig och tjöta skit. Vi var inte på ches fören 1 snåret. Där stannade vi tills stängning. Sedan var det efterfest hos Karne. Det var mer öl, och mer jag har aldrig. fan. Hoppade studsmatta klockan 6 på morgonen och däcka vid sju snåret. Resten av packet kom inte i säng fören vid halv10. det var helt galet! MEN EN UNDERBAR HELG.
2010-04-11
 15:00:54

peter pan har fått körkort.

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKFULL SOMFAAAAAAN!
2010-04-08
 14:38:14

sexy in this club

Nu drar vi till staden. Jag skall försöka blogga så mkt som det går. Men iaf, så att ni vet. idag blir det gym! Det var fett länge sen så det är enna dags nu. ha det underbart. ♥
2010-04-08
 12:15:19

BACK TO TOWN! ♥

Godmorgon! Här sitter en nyvaken Hannah med ett fluffigt hår och hängiga ögon. Nu skall Kela och jag äta frulle, fixa i ordning oss och sedan vid tre åker vi back to town. yeah! Staden är så mkt mera jag än här på tjörn. landet. Det finns ingenting mer än på sommaren då det är massvis med badjävlar och fiken är öppna. Stränderna är helt okej att ligga på här då, med det rätta sällskapet.
Skärhamn!

 

 

 

 

 

Men nu är det som sagt dags för frulle. ses vi inte mer idag så får ni ha det så bra. ♥

2010-04-07
 23:19:25

Snoppy

G är nu för andra gången slut. Lika bra idag som den var igår. yes! Verkligen en jätte mysig film. Så nu skall vi ut och ta en natta cigg, blogga, facebooka lite och sen skall vi la kika på en liten film innan vi somnar. så detta var allt för mig just nu. Vi ses i morgon snyggingar. (;
GODNATT!
2010-04-07
 16:01:53

Norge historier.

En norrman åkte till USA och fick arbete som  parkeringsvakt.
En natt hade han skrivit ut över 300 parkeringsböter,
innan han kom på att han var på en utomhusbio.

*
Första dagen målade en norrman 100 meter staket.
Den andra dagen målade han 75 meter och den
tredje dagen målade han bara 50 meter.
-Varför målar ni kortare och kortare för varje dag
som går, undrade chefen?
-det blir längre och längre till färgburken.
*
En norrman kom i rasande fart med ett enormt stort
lass tegelstenar på ryggen.
Hans kompis sa;
-Varför arbetar du så hårt?
-Pssst! Säg inget. Det är samma tegelstenar jag bär på.
*
Två norrmän arbetade på ett husbygge. Den ene
drog ut spik och den andre kanstade bort nästan alla
spik som den första drog ut. Följande dialog utspann sig:
-Varför kastar du bort så många spik?
- De har huvudet i fel ända!
-Idiot! de skall sitta på andra sidan huset.
2010-04-07
 14:29:18

onsdag.

Sitter och lyssnar på Cheryl Cole , diggar så där lite smått.. Jag kollar också in fejjan lite så där.. Jag tänkte snart ta mig en dusch. Sen vill jag faktist gå en promenad i det soliga vädret och för en gångs skull njuta av att man är på tjörn.
Sedan vid halv6 kommer Kela hit. Hon skall stanna över natten. Så åker vi antagligen hem till henne tillsammans i morgon. Så vi får se vad vi hittar på ikväll. Vi skall nog umgås med min lillasyster iaf. Henne kan man inte låta gå ensam. ♥
bild från en helg ute med jobbet. haha!
Den bjuder jag på...
2010-04-07
 14:24:04

Frukost framför Tvn till Fjorton suger.

 

Godmorgon sötnosar! Jag har sovit underbart gott, dock lite för länge kanske. Vaknade vid tolv snåret. Behövde verkligen sova ut kände jag. Puh. Sedan åt jag mig en god frulle som bestod av frallor med ost & påskmust, gah.. Jag låter som värsta tjockisen. Men vet ni själva hur gott det är att dricka påskmust/julmust till frukost. Till Frukosten tittade jag, min syster och hennes kompis på Fjorton suger! Jag tycker den filmen är jätte bra, jag tycker oxå att Aron, sk8aren är jätte söt.

2010-04-07
 01:19:07

mmn

hngmh
2010-04-07
 00:03:19

G som i gemenskap.

Jag kan inte göra mer än att be om ursäkt. Som vanligt *host*.. Men äsch, ni vet ju att jag är en upptagen kvinna. vad skall man göra åt saken liksom. bara för att jag har fullt upp. hallå!
Igår tog jag mig hem till Andreas ett tag på kvällen, vi kikade en film och bara tjöta. det var jätte mysigt och
som ni kanske vet åkte jag till tjörn imorse igen. kom hem och sov av mig all trötthet. Pappa och jag kollade på G som i gemenskap. En film som kom ut när min pappa var 21. tänka sig va allting har ändrats sen dess. Jag tycker det hade varit ball om folk fortfarande behöll samma klädstil. den är fet.


(Filmen handlar om tre unga killar som precis slutat skolan. De tre unga killarna som alla har olika problem som de tampas med under filmens gång. Kim är kär i Mia, men han har inte vågat ligga med henne. Han tror att hon är mycket mer erfaren än honom. Dessutom känner han sig dragen till Kristoffer, som äger klubben G. Robban har hamnat snett i livet. Hans mamma vet ingenting om drogerna, men de har ständiga gräl om Robbans sena nattvanor och underliga kompisar. En dag hinner polisen ikapp Robban.
Alexander är sångare i källarbandet Barn i Bredäng. En maneger lyckas övertala honom att överge sina kompisar och börja sjunga med Nümber 47 (som gestaltas av Reeperbahn), ett band med dekadent nyfascistisk stil.)


G som i gemenskap!











När filmen närmar sig sitt slut ringer min mor och ber mig komma in och jobba! jag kände bara, varför inte.. Behöver verkligen pengarna så pappa körde in mig till baden. Och där möts jag av ett feeeeting berg av disk. fyfan! men det var bara att bita ihop och diska bort allt. Den det tog mig sex timmar att få bort skiten eftersom diskmaskinen är jätte krånglig och att jag nästan fick diska det mesta för hand. Men puh! Hannah Edman fixa't. Och nu är jag hemma igen efter en kämpig dag. Sitter och lyssnar på Reeperbahn och diggar med.
2010-04-03
 03:18:26

oh snap! Hanuut har svårt att somna!

Fastnade framför tvn lite nyss, käkade mig tre limp smörgåsar med galna ko osten på. Så sjukt god. Så därför vill jag säga förlåt till dig Ellan som ringde som en galning när telefonen låg på mitt rum. ring gärna i morgon ♥. Hur som helst.
Jag har suttit och kollat igenom fattyboms video bloggar. Och jag fastnade verkligen för den hon gjorde för ett år sedan eller vad hon sa. Hon snackade lite om när hon blev mobbad och sedan om hur hon vill hjälpa alla andra. Alltså Simone är verkligen en genom snäll människa. Jag kan inte se nånting ont i henne. Hon vill alla väl, hela tiden! hon är riktigt stor för mig. Alla borde vara som henne. Fast nej. för då skulle det varit alldeles för många intressanta bloggar att läsa. Jag håller mig nog faktist till hennes. Det räcker.


2010-04-03
 01:15:59

Say Woah!

Hemma efter en go dag på jobbet. Allting har gått jätte bra. har haft både roligt, stessigt och helt okej. Eller något. haha! Nej men en grym dag. Är helt slut nu, i både hjärnan och resten av kroppen.
Och nu.. fastnade jag på country life för fem minuter, det skall jag säga er, att det var tider sen. Minst en månad sen. kommer alltid på när jag sätter mig varför jag egentligen fastna. egentligen är det inte det minsta roligt. MEN det är så mkt att göra, så det gör en fast, typ låst. haha!
Nej nu är det bannemej läggdags. I morgon blir det oxå back to town. skall säga hej till farmor en snabbis på C när pappa skall hämta henne där. Sedan åker jag hem till Kela. undra hur påskafton blir i morgon. Inga direkt planer på hur kvällen skall se ut. Men det blir nog bra. godnatt!
2010-04-02
 13:23:51

ibland är det bara för mkt för mig.

puh! Nu gäller det att tagga till inför jobbet här.. hur går det då? tagga, tagga tagga, hmm.. Nej det går inte alls bra det hära. Nej faaan.. TAGGA! Så ja!.. haha nej fan va ja är tråkig. har tråkigt och mår tråkigt. Nu är man iaf i ordning gjord inför tha job. Nej vafan jag älskar mikaela och nu går jag. tjaao bello!
2010-04-02
 09:57:46

you're as good as dead, your attitude sucks

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.
Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.
Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.
Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro
Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå
för all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
än att du gör allt emot mig snart.
2010-04-02
 09:52:37

walla

Godmorgon!
puh, jag är über trött, dock förstår jag inte varför jag vaknade så här tidigt och inte kunde somna om. jag är hopplös med sånt. Jag skall liksom inte ta bussen till jobbet fören 13:50. puh! Idag skall jag somsagt stå och kämpa mig i grovdisken utan diskmaskin i 8 timmar, så får vi se hur det går. Jag lär ju inte dyka upp här efteråt iaf.





Dina ögon talade till mig med klara ord.
Ord som värmde mitt inre med kärlek.
När dina ögon talade så visste jag vad du menade.



2010-04-01
 22:44:27

ibland är det härligt på tjörn.

Vilken härlig dag! först har Mikaela och jag hållt igång och tvättat hela dagen. Vi har varit jätte duktiga. Vid fyra snåret tog jag mig en buss hem till tjörn. Så nu är jag här. Mamma och pappa har gäster. Grannarna Inger& Krister, och karl-Erik. Väldigt trevliga människor. Så vi åt en jätte trevlig tre rätters middag. Mamma gör alltid så god mat. ♥
Nej nu skall jag och min syster mysa till det lite. Hinner nog skriva något litet i morgon innan jag jobbar, diskar mellan 15-23.. kommer antagligen bli till 02. bussarna går så dåligt.