2010-05-31
 15:04:35

sommar sallad, det bästa som finns.

Åh va gott, jag och pappa har ätit en riktigt god sommar sallad som vi lagade till oss! Källarrökt skinka, tomat, gurka, fetaost, paprika, isbergssallad och vitlöksås. Saknades dock bara majs, som vi glömde inhandla "/. Men så underbart gott var det. Det är att rekomendera starkt.
Så nu blir det chill en stund, sen kör pappa mig vid halv6 in till staden, skall hem till Kela och joina henne i natt, vi skall nog oxå ta oss bort till jobbet för att äntligen säga upp oss. Hur skall detta gå, man känner sig så grymt elak. Men vafan, har man två jobb o de andra e bättre lön så va skall man göra.
2010-05-31
 11:57:07

god frulle, till mindre spännande film.

Jag har ätit mig en ordentlig och riktigt god frulle nu, Två tekakor, en med kräftstjärtsallad och den andra med ost och scrambled eggs. Till det oxå ett glas jordgubbs yogurt. Så nu skall vi se om jag kan stå mig ett tag. Jag har tagit mig en paus i mitt film tittande, ser nämligen på Alice in the wonderland , Vad jag tycker är den lite långtråkig hitills. Händer liksom inget direkt spännande, Det var nog därför jag tog mig en paus, för hade den varit wow så hade jag suttit som fastklistrad. Men vi får väl se, ja borde inte säga nånting fören filmen är slut. Vem vet, jag kanske ändrar min åsikt.  Eller hur!?



VAD TYCKTE NI OM FILMEN, ni som sett den?
2010-05-30
 21:49:01

we never were

2010-05-30
 21:43:18

HJÄLP?

Snacka om läskigt! Min syster Mathilda har visat mig en chat sida som heter omegle och man chattar med folk ifrån hela världen, det är liksom slumpmessigt. Jag snackade med en kille från england för ett par veckor sen, o min syster tyckte han va så cool som jobbade med web design, så hon tvinga mig o adda honom på msn, han har gjort en design till henne, men han har oxå sagt till henne att han skulle flyttat till sverige för mig, och att jag är det vackraste som hänt. OCH GISSA VAD JAG SÅG NU ------>



HJÄLP!
....Eller?
2010-05-28
 23:16:49

Galna sup veckan! höhö

Gosh, jag är helt utpumpad efter veckan som gått. Shieeeet. Vi har inte tagit hand om våra kroppar denna veckan. Det har varit utgång på utgång på utgång, men vi gillar't.


I tisdags kom jag ju hem från spanien, det blev direkt hem till mikaela, och direkt ut på krogen. Ni har ju redan fått veta lite av vad som hände i tisdags, det var en galen kväll. walla!

Tisdag.
Tisdag.
Tisdag.
Tisdag.
Tisdag.
Tisdag.
Tisdag.
Tisdag.
Tisdag.
Tisdag.
Tisdag.
Tisdag.
Onsdag.
Åt på chez Amiz, Rå kyckling vinge med klyftpotatis, feta ost sallad och vitlöks yougurt.
Tog ett par öl och hade det super mysigt och hyffsat lugnt.

Torsdag.

Jossan och jag började vår kväll med en filt, några öl& cider och mys i vasa parken, Vi blev attakerade av måsar och kissade på öppen plats. haha! Efter vi suttit där och frysit tills klockan 22, gick vi bort mot rock baren,Vi drack drinkar och tjötade med en massa folk, super trevligt. Där träffade vi August oxå! Efter det mötte vi upp Kela, vi gick till babar. Där träffade vi även Kigge(Mikaelas bror)& Stefan. Där fortsatte kvällen med en massa galenheter. Vilken vecka!
torsdag.

Torsdag.
Torsdag.
2010-05-26
 15:11:31

IM so sorry

Hallå älskade ni! först vill jag bara börja med att säga förlåt för att jag inte skrivit direkt. Men när jag kom hem igår, var packa upp, packa nytt duscha och sedan åka. Hem till Mikaela, med jossan, in till staden, handla somfan. Hemma vid halv6, börja göra oss i ordning och börja dricka, sedan kom jossan, sedan drack vi ändå mer. Sedan åkte vi in till chez, efter chez blev det babar. Efter babar åkte vi till säävedalen för efterfest hos en kille som heter dennis, som vi träffade på babar. Vilken galen, underbar kväll. Helt sjukt.

Så vi får se vad som händer ikväll, vädret tickar mot en utgång. Det hade varit trevligt. Valand eller något liknande hade inte varit fel. Så vi får väl se, Dennis ringde Mikaela och ville dricka öl o gå ut, så vi får väl se där. Nu vet ni lite hur läget ligger till . Och jag har köpt minneskort till min kamera, men jag har ingen sladd. Men jossan har en sladd till mig hemma på tjörn så jag köpte aldrig någon igår. Där emot köpte jag nya skor igår, jätte snygga!
Men nu skall vi äta korv& pommes frites, Jag känner att jag måste ha lite bakfylle mat. Skall ändå börja köra stenhårt på gymmet i morgon igen så . Ha't gött!
2010-05-24
 22:36:24

hejdå spanien.


Godkväll underbara människor! Vi har varit ute och ätit, och sedan satte vi oss på en engelsk pubb och tog ett glas. Vi har haft det helt underbart mysigt. Jag var för rädd för att testa nånting nytt så jag åt annanas kycklingen igen (den finns på en bild lite längre ner i bloggen). Och gud så gott det var. Dom är helt fantastiska på att laga mat där, så ni som är matupplevelse människor, som älskar att äta för att det är så gott. Åk till spanien, åk in i qesada, och ät på The banana tree house . Ni skulle aldrig ångra er. ALDRIG!

Väl på den engelska baren, då jag inte minns namnet på vad den heter, vi hade det super mysigt. Så mycket gubbar som går runt och säljer klockor, hattar & blinkande glasögon. Han gick runt och sa "billigt, billigt". Mamma fick i sig ett glas vin, en baileys och en esspresso, o hej va glad hon var på vägen hem. (ni märker nog det i bilderna nedan) haha!


promenad in till qesada.


jag är duktig på att gå.


Hallå snygging.


Här gör vi oss en härligt pose.


i den engelska baren.


Jag gillar mina nyköpta glasögon.
köpte dom på "Hong Kong" En billig kina affär.


Jag låtsas att jag är nått.


Mathildas stora underbara jordgubbsglass.


Mamma, go och glad!


Här oxå!


Hej mamma!



Nej nu skall vi hopp i säng ett par timmar, vi orkar nog inte dygna . Alla är jätte trötta. Så om 4 och en halv timme rullar vi mot flygplatsen. Men nej nu ropar dom på mig här, måste packa min väska!
Vi ses hemma i sverige.
2010-05-24
 13:33:38

snart bär det hemåt.

Goddag! Vi har varit inne i qesada hela morgonen, jag mamma och min pappa.   Vi har handlat in storspriten. haha, Nej men alkohol är faktist mycket mycket billigare i spanien. Plus att dom säljer alkoholen i mataffärerna. vilken grej, dock säljer dom ju inte cigaretter i affärer längre utan dom har skilda tobaks affärer till det. (Tobaco).

Jag fick ju iaf köpt mig sammanlagt 125 cl vodka. Sånt gillar vi, sen hittade jag några roliga och billiga småflaskor med dooleys och något annat gött. Så det är dags för party när man kommer hem, Jag kollade med Kela, vi kanske drar ut i stan i morgon. Jag köpte ju henne en present, som jag redan berättat för henne, ibland kan jag inte vara tyst. Så hon får en likör med hallonsmak(Snapps) står det på. Så det blir att shotta. Heja!


Mikaela & jag lekte med kameran för ett par
månader sedan.



Nej men nu skall jag ut och steka i solen , de sista timmarna innan vi skall åka hem inatt. Så de blir att blogga senare, med dagens foton. Ha de gött haj
2010-05-24
 09:58:01

gött änna va.

Nu blir de frulle, Ha de!
2010-05-23
 22:31:22

Lite gott& blandat.






Jag sitter här och njuter av att se dessa underbara bilder, jag blir så varm bara av att se på dom. Det är riktig sommar. och jag verkligen älskar sommaren. Heja sommaren!


Vi sitter och ser på Wallander hela familjen. Dricker wiskey och gin&tonic, tror det har blivit min grej, höhö! Wallander tycker jag är väldigt br a och spännande kriminal filmer. Alltid roligt att gissa sig fram om vem som kan vara mördaren. Och man blir extra glad om man gissar rätt. Inte sant?

 

 

 

 

 


 

 

Min snygga pappa. Visst har han fått fin färg? ;D

2010-05-23
 18:23:45

underbara medelhavs strand.

På plats på stranden, helt underbart har vi haft det. Det har varit så varmt så man bränt axlarna lite smått, får se till att skydda dom mer. Jag är hopplös med sådant. Men vi har haft det helt perfekt. Det blir årets första dopp idag, överhuvud taget. Inte ens vågat mig i mormors pool på hela veckan, vilken badkruka jag blivit hah!? Men i havet var det helt underbart, runt omkring 24 grader var det. Och i solen har det varit upp mot en 40 grader . Så njutbart!

Efter att ha varit på stranden gick vi längs strandpromenaden och bort till en glasseria, dom hade gjort all glassen själv! Jag åt kinderäggs glass, vit chokladglass och vanlig chokladglass. Helt underbart gott! mums.


























Så fan, nu var bilderna upplagda o gin&tonicen nästan uppdrucken, får väl bli en påfyllning snart. Här gillar vi inga tomma glas inte. Dags för ett dopp i mormors pool kanske. Äsch vi får se, Ha de!







2010-05-23
 13:23:11

Bachman!




Bachman Turner Overdrive-Taking care of business



Daddy, my daddy cool!
Haha, nej men min pappa.. han hade en röd bil utan tak. hahahaha nej skämt o sido.
Min pappa han visade mig denna låten, och den svänger lagom gött. En go gammel låt.
2010-05-23
 13:18:13

nu blire strana.

Nu blir de Straaana Som man säger på tjörbu, (stranden) . Vi skall åka dit, sola o dega som fan. Som jag sa till pappa, ligga på stranden, sola i sanden med en öl i handen. yey! Det är aldrig fel, fast jag skall nog ta mig en pina colada, det är grejer det! Eller hur?





Så kameran får följa med till stranden, de gillar den nog. Så får ni härliga bilder därifrån ikväll! Och jag är så arg på mina päron, dom har lovat min syster mcdonalds idag, ingen respekt mot mig då ja inte äter sån skit längre, o sen varför inte njuta på nån god restaurang längs strand promenaden istellet. Mcdonald kan vi äta hemma i sverige. Dom dödar matglädjen. Bajs på dom!
2010-05-23
 09:55:49

morgonpromenad.

Godmorgon! Puh vilken promenad jag och pappa gått nu, kulle upp, kulle ner. sheeet, en morgon innan frukosten promenix gick vi, och de var underbart. En rask takt och humöret på bästa topp, de va fett! Nu är man go o skall hoppa ner i poolen, (KANSKE) Jag har inte kommit i än, dock att de ändå e 25 grader i vattnet. Så, Vilken badkruka jag är. haha meeen....
Go with the flo..


Bild tagen i augusti förra sommaren,
Fick en resa hit i student present av mormor.
Va man har förändrats sen dess, hah?

2010-05-22
 22:58:21

Pappa in a videoblogg.

2010-05-22
 22:39:20

Skip-bo. here we go

Det har varit skip-bo spel, o groggar, de har varit öl o annat gött. Sug på det hah!?
Det var ett jävla krig i spelet, jag vann en gång, mormor vann en annan. O sen där efter tappade jag räkningen helt. Men trevligt var det. Super trevligt.
Bilderna här under är tagna nu under kvällens gång.
Njut!







Jag är så vacker. haha, inte sant!?
2010-05-22
 18:52:18

videoblogg. yey!

2010-05-22
 17:25:34

Boul & bar


Lite uppdatering om dagen som varit! Nu har ni bara kvällen,
med grillning o en massa alkohol som väntar er.


Innan vi bär oss av mot torreviejja.


På boul banan.


Herrlaget vann,
där var även systern och mamma Åke Inräknad. haha!


Stekande fläskkottlet påväg.


här bjuder man lite på sig själv
och kottletten som är påväg bort.


Hamn-baren efter spelet.
En massa Cervesa beställdes det in.


Systern och jag,
väldigt sega efter mycket sol.


Rock on biatches.

2010-05-22
 10:34:08

liten uppdatering.

Den goda frukosten som nästan ser ut som en hotell frukost.
Riktigt mumsigt!



Godmorgon, nyvakna och riktigt söta.



Jag taggar inför boulen. höhö!

2010-05-22
 09:29:47

Jag vakna...

Godmorgon sverige! Jag vakna hur pigg som helst klockan 9 idag. Och jag kunde inte gå och lägga mig efter att jag varit uppe och vägt mig, det är konstigt, för eftersom mina föräldrar tvingar i mig pizza. och jag dricker en del flotta drinkar, (ölen skippar jag dock helt, och cider) Men annars, o jag går fortfarande ner i vikt. en vecka innan ja åkte hemifrån vägde jag 65kg. Nu väger jag 61,8kg. Så det börjar ta sig, även om det går sakta men säkert framåt så ger det iaf mig ett lyft. yey! Jag är så stolt över mig själv som hoppar de feta snackset. go hannah go!

Nu skall vi iaf upp och äta oss en god frukost, bara få upp mammi, pappo & lill sis. Sen blir det sol& Bad, det blir att åka till slaktaren för här skall de grillas ikväll. Det blir även att sedan åka in till torreviejja för att spela boul med mormors pensionärs kompisar, och sedan ta ett glas med dom på hamn baren, där mormor och morfar varit sedan jag var 10 år. Dom hade sin båt låg alldeles där utanför (och bodde i båten) i ett X Antal år. Coola!




Det kommer bilder senare ikväll.
Ville bara uppdatera er lite om dagen!
Ha de gött!
2010-05-21
 20:07:38

härlig film att bjuda på.

2010-05-21
 20:05:43

här har ni min dag.

Hallå, Först blev det att sola som bara den hela morgonen, efter att ha solat och gjort magen hungrig tvingade mina föräldrar mig att äta pizza, jag som egentligen inte äter sånt. så vi åt faktist på ett jätte gott ställe, och jag tog mig en bolognese pizza, det funkade fint. Sedan köpte vi oss carrot-cream och gick ut i solen och pressade på. Underbart!

 


 

Sedan bar vi oss ner till mini golfen, Där spelade vi hej vilt. Pappa tog in en segrarplats, där efter kom mormor. Mathilda och jag landade båda två på 69 poäng, yey.. haha duktig man är, inte. Får samma poäng som sin 12 åriga syster, grattis. Och sist men inte minst kom mamma på sista plats med 75 poäng. GRATTIS MAMMA! BRA JOBBAT.

 

 

 

Här sitter vi och tar en rast efter spelets gång, Han som jobbade i baren var int en spcialist direkt, han hällde up nästan hela glaset med bara gin, till pappas gin&tonic. Till nin grogg jag skulle ha , han visste inte va nånting va, så ja vägledde honom och tillsammans gjorde vi en jätte god drink, med smirnoff, pasoa och sprite. Vilken drink, men vilken stark drink, hjälp! haha..

,

 

Så nu sitter vi här hemma, vi skall äta bruschettas och dricka smirnoff ice, vi skall ta en paus från solen och kika på talang. Jätte mysigt! Sedan blir det väl något kort spel av något slag.

Ha det underbart ♥

 

 

2010-05-20
 20:11:36

videoblogg.

Nu kommer en liten film jag tänkte bjuda på, mathilda leker papparatzi,
woohoo, haha! snygg man är xD



Hoppas ni är avunsjuka babes.
2010-05-20
 14:17:46

Marknad & underbar sol


Så nu har jag tagit mig en paus ifrån solen för en stund, la upp lite bilder från dagen idag, fast den knappt än har börjat. så de kommer väl ett bild inlägg till ikväll. Jag tycker det är roligt att visa er hur jag har det här nere hos mormor, dock är jag väldigt självisk o bara lägger upp bilder på mig själv. Fast mormor är med på en bild där hon står och handlar in en massa frukter på marknaden vi varit på, som vi sedan åt på ett stort fruktfat. Underbart!




















Hoppas ni njuter av att se mina galna och weardo bilder.
Men jag bjuder lite på mig själv denna veckan.
Take care!

2010-05-20
 10:33:59

cill somfan.



Tjena, bilderna kommer från tisdagen, promenaden med Ellan.
Inte hunnit fota idag, vi skall till marknaden nu, handla lite smått o gott. yey!
Saknar ni mig?









Nej nu drar vi, ha de chill, så kommer jag med bilder från dagen senare. Peace out.
2010-05-19
 21:25:37

underbara dag.

Här har ni en härlig uppdatering från början av dagen som startade i skärhamn, och som nu slutar i spanien, torreviejja hos mormor, så underbart, vi har solat, och vi har ätit ute, som ni ser åt jag kyckling i annanas. Supergott! Värt att testa. och till det blev det ett glas rött! Innan de har ja hunnit dricka två smirnoff ice, som ja börja med vid 9 i morse, sedan på planet blev det en cider till, sen blev de baiylis eller hur de stavas, champange. o nu får vi väl se, mamma o pappa går o lägger sig så ja skall mysa lite med mormor. Jag har det underbart. så nu vet ni kära och glada människor. ha de bäst.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
2010-05-19
 17:34:08

underbart, äntligen här.

Gosh, det är riktig värme här nere, det är helt underbart. Jag somnade i solen i en halvtimme och nu kliar de över hela kroppen . Sol exem kanske det kallas, INte vet jag. Jag vet bara att jag njuter, och blir itvingad massvis med vatten, för sist ja somnade i solen, svimmade jag här nere i ett jätte stort super market, så dom har sten koll på mig.haha, Nu blir det snart att gå ner till qesada, de blir restaurang, och de blir thai, det blir gött somfan, våran favorit restaurang här nere. yey! Ne nu skall ja ut i solen, puss o kram



Jag älskar dig morfar, synd att du inte är här med oss,
fast det är du ju ändå. i våra tankar . hela tiden. ♥
2010-05-19
 05:38:15

Shit Plan lyftning om 4 timmar.

Skönt att jag faktist sovit helt okey inatt. Dock sov jag hara 4 sköna timmar. Men man får la va glad för att man kunde sova det iaf. Så nu är det att packa de sista, och sedan Go for it baby! Haha, shit ja har typ ingenting kvar och packa, jag har bara frullen kvar, göttmos! Men jag hoppas att ni alla här i sverige, och utanför sverige oxå självklart, om ni kikar in. Får en underbar vecka medans jag gottar mig i en annan del av världen. ♥ PEACE!



.

Bild tagen hos mormor 2007.


Kommer ni sakna mig hah?
Gosh, självklart kommer jag sakna er. 
Men jag gör er lite avunsjuka från mormors dator
nere i den underbara värmen i spanien. Hihi ♥
2010-05-18
 23:50:14

Hejdå Sverige.

Nu är det dags att gå och lägga sig, det väntar flygresa och värme imorgon, hur underbart är inte det. Jag är jätte trött men det känns inte som om jag kommer kunna somna, det är jobbigt. sjukt jobbigt. och så skall jag gå upp o5;oo i morgon. damn!


Jag tänkte tipsa om en hemsida till er som inte redan känner igen den. den heter omegle , man snackar med folk från hela världen, den slumpar människor så får man bestämma om man vill ha wecam eller inte. Det är väldigt många snuskiga, men dom seriösa man träffar är skit kul.
Jag har tillexempel pratat med en ifrån finland, han är hur rolig som helst, och vi översätter på google översatten så båda skriver på svenska i stort sätt. det blev för mycket skratt när jag skulle skriva på finska samtidigt som jag försökte prata det, då jag har mickrofon i camen. jag hade riktigt roligt med Eleonor ett tag där.





Men nu är jag super trött så det är verkligen dags att sova nu!
Ha det underbart i sverige underbara ni. & Sov gott!
2010-05-18
 19:20:02

Så mkt att göra.

Nu är det dags för ett hejdundrande blogg inlägg, har så mycket att göra nu i det sista innan man åker i morgon, även om man bara skall vara borta en vecka, som går lika snabbt som en dag. det suger. Men värme, åh värme, jag längtar sönder. fatta skönt! Så njutbart. Och systern och jag har laddad med en massa batterier till hennes kamera så vi kommer ta en hel del kort som vi kommer blogga upp sen.
Nu är Ellan på väg hit en sväng. Vi skall väl orka ge oss ut och gå en promenad, men först skall jag fixa klart med allt jag har att göra inför i morgon. PEACE ♥
2010-05-18
 16:35:34

videoblogg.

2010-05-18
 15:27:49

packat o klart.

Nu nu är allt packat, förutom smink, plattång och tandborste i stort sätt. Vi har bara en stor resväska, sen har vi alla i familjen varsitt handbagage, och handbagaget får väga 10 kg, så det funkar fint. Åh va ja längtar!



.

2010-05-18
 15:12:13

wiho, en bra dag idag.

Hej och hå, mamma och jag är hem komna efter en tripp till stenungsbaden, där vi hälsade på våra arbetskamrater, tog en kaffe med kökschefen och hämtade våra lönespessar och flygbiljetter. wiho, nu är det inte längre långt kvar. Jag längtar så till känslan då planet lyfter, åh jag älskar verkligen att flyga! Och jag måste säga att min lön var så mycket bättre än vad jag väntade mig. yey!
Vi tog oxå en tripp till ica där vi inhandlade lite saker till mormor som inte finns i sverige, där ibland geléhallon och prickikorv. så varsegod mormor, va glad du kommer bli. Jag fick köpt mig en tidning till planet oxå, och just.. Jag kom på nu att jag måste ladda mp3n och tanka den med några goa låtar. mycket att göra, har packningen kvar oxå.
2010-05-18
 12:49:54

shoes.

2010-05-18
 12:09:47

livet är en fest.

Åh, nu är det dags att göra sig i ordning helt, klä på mig och borsta tänderna. Jag har käkat en jätte mysig frukost med min mamma, jag åt två knäckebröd med Keso& Skinka + ett äpple, det skall jag nog stå mig på ett tag. Jag känner mig så underbart duktig! Så, vi hörs om några timmar, ha de grymt!
2010-05-18
 11:06:57

Hannah humor.

2010-05-18
 10:14:18

dålig sömn. thats bad!

Godmorgon! Usch, jag sover aldrig bra längre.. Undra om det är mycket ånger eller rädsla i min kropp!? Nånting är det ju som inte stämmer, jag har nog inte sovit bra på den sista månaden. Jätte jobbigt. Idag steg jag upp strax innan 9, Men första gången jag vakna idag var halv8. Och det känns inte okej när man somnar för sent. Pippi, FÖR FAAAN! Äsch, Jag förtjänar mig en morgon cigg, och en god frulle. Inte sant?





Sen förtjänar jag att göra mig riktigt fin idag, så jag har lite att pyssla med mer än att bara packa.För vet ni, I morgon blir det spain!
2010-05-17
 18:42:42

Designen rider iväg på den rosa elefanten.

Usch, jag känner mig så uttråkad. Jag känner att det är nånting som saknas men jag kan inte komma på vad det är. Eller jo i stort sätt så vet jag ju vad det är. Men faan. Och huvudverken som jag beklagar mig om varje dag är back on track nu känner jag, jag tror att det är en liten rosa elefant som sitter och trycker med sin snabel på insidan av min skalle. fy dig, rosa elefant! FY! Och sen har jag gjort om min header oxå, enkel, men endå helt okej enligt mig, så välkommen nya design och flytta på dig äckliga rosa elefant, förlåt. du e så söt. Men BORT!


2010-05-17
 16:06:32

Säga hejdå till TP?

Jag har en sån stor lust att säga upp mig från mitt telefonförsäljar jobb så ni anar inte, jag trivs och allt sånt. det är inte det. Utan just nu handlar det mer om provitionen, den urusla lönen och att jag kommer få pendla en hel del, eftersom ja till den största delen i sommar skall bo på tjörn, eftersom jag skall jobba här. Bara så att ni vet.
2010-05-17
 14:05:35

videoblogg.

en liten hälsning från mig.
2010-05-17
 13:43:57

Dagens.

jahopp! Här sitter man själv hemma, har jätte tråkigt och gör ingenting. Jag trodde mamma skulle ta med mig till tippen för att ha hjälp att slänga lite skräp, men han åkte utan att säga nånting alls. Så ha! ahm, Jag skall ju få mig en liten promenad genom att gå o möta min syster och hennes kompis vid skolan, för dom tror att dom skall bli hämtade av mamma, men hon var tvungen att åka till vårdcentralen, apoteket o sen till jobbet för att skriva en sjukraport. För er som inte visste de skar hon av sig halv fingret härom dagen, och den delen hamnade i papperskorgen. gött! Så ah, det gäller att ställa upp för familjen. Ha de.
2010-05-17
 12:58:31

sommar bikinin som aldrig sviker.

Jag trodde verkligen att jag hade tappat bort bikinin inför spanien resan nu på onsdag. Men så slog det mig att i troslådan, hmm.. Där kan den ligga.. Och där låg den. Min underbara, väl andvända bikini. Jag är fortfarande lika kär i den som dagen jag köpte den. Den får mig att känna mig bekväm. Visst är det bra! Så nu åker den ner i resväskan med en gång. DAMN!




Urgulligt blommönster.
2010-05-17
 11:48:25

bort med de.

Nu är det dags för mig att tvätta bort kletet som har funnits på mina fönster ända sen i julas. Jag spreja dit sån där fejk snö, så skrev jag A för Anders, min pappa, Å för Åsa, min mamma och M För min lilla syster Mathilda. Och varsitt hjärta fick som så fint och fjompigt där åvanpå. höhö! Nej men så nu när sommaren är på väg är der enna dags att tvätta bort skiten. så hejdå AÅM!  Ha de gött!
2010-05-17
 11:12:56

marwin mys.

Åh jag känner mig så mysig när jag springer runt i en mys dress som matchar. Jag känner mig super söt, i allt förutom håret. haha, vilket knullruffs jag lyckas vakna med varje morgon, det känns inte helt okey alltså. Vad gör man med kort hår när man lägger sig för å få de att inte se ut som de gör när man vaknar. Det finns ju inget typ. De är typ dags att börja sätta på plattången i sömnen två minuter innan klockan ringer. LÄTT!
2010-05-17
 00:28:11

puh, behövde skriva av mig.

jag vill skriva saker här som ej är tillåtna än, dem är ej tillåtna bara för att det är förbjuden frukt för tillfället. Och det kommer det vara ganska lång tid till. Fast jag hoppas snart att det är sånt jag kan gå ut med, och att det lägger sig på rätt sida. Jag hoppas att detta inte sårar mig, jag hoppas för mitt eget bästa att jag gjort rätt val. Det ligger en klump i magen hela tiden, ibland kan den få allt att bara stanna, få mig att bara stanna till och verkligen undra vad jag håller på med. Få mig att nästan vilja börja gråta, just nu är en gång av alla dom tillfällena. just nu! Oftast kommer det när jag skall lägga mig och sova. Oftast behöver jag skriva av mig. Jag älskar att ligga med mitt kollegeblock enda in till sekunden innan jag somnar. Bara skriva av sig verkligen allt som bara ploppar upp i huvudet. jag känner mig som en guldfisk instängd i en liten glasskål ibland. Som just nu! Det har hänt för många gånger säger mina föräldrar för att dom skall vara glada och lyssna på mig. Så dom är inte intresserade ett dugg. Inte ett jävla skit är dom intresserade om hur jag tänker och funderar på dessa saker och ting. Hmmm...



För att muntra upp mig själv lite.
Vilken hemsk bild!
2010-05-16
 23:26:12

haha, Ooups!


Oooups! Inte visste jag att mamma skulle lägga märke till precis de där. Men fan det är en kul grej, hahaah! Gud va jag skrattar här nere för mig själv nu. så jävla roligt. Lilla mammi ♥
2010-05-16
 23:15:12

Party.




Jag blir så party sugen när jag ser dessa bilderna, det är nästan så jag skulle kunna ställa mig här nere på mitt rum, få mamma och pappa att flippa för att jag höjer volymen reält. Och bara shake tha roooompa! Hade inte det varit underbart. Jag får la se till att festa lite med mormor i spanien, för jag får ju inga pengar fören ja kommer tillbaka därifrån.
.



Passion - Alex M
2010-05-16
 21:45:32

min största mardröm.

Egentligen vet jag inte vart problemet ligger, men problemet är stort och problemet är RYGGSÄCK! Min största mardröm är att min pojkvän använder ryggsäck. Ryggsäck varje dag. Undantagen jag ser i det här är i stort sätt små barn som går i skolan, självklart skall dom ha ryggsäck för att ha sina skolböcker i. Men killar, med rycksäck långt uppdraget i nacken är inte okej. Ett undantag jag kan göra för killars del är väl om dom har den hängande långt ner vid rumpan och är sk8are. Eller om man skall och campa. Men naaaaj naaaaaj naaaaaaaaj, jag skulle aldrig tillåta det annars. Fyfabbe. Så nu vet ni mitt största problem! GÖTT.
2010-05-16
 18:50:36

Love sis .

Från promenaden förut.
Älskar min syster.
2010-05-16
 18:49:51

mat& dusch.

Ne nu är det dags att ta tag i att få käk i magen, man mår ju inte bra utan mat heller liksom, så som man inte mår bra med för mycket mat i magen, höhö. Efter det är det dags för en dusch. Så vi ses om ett tag.
Och vad gillas min nya Header. Tillfällig, men den fungerar väl!
2010-05-16
 18:24:16

bort med dig, usch!

Hakan på bilden skall bort, bort med dig. usch!

Fast ja böjer ju ner huvudet lite (A) titta här liksom.
Sen är den faktist påväg bort! Jag lovar.
x
Jag är så glad att jag börjat gymma, och verkligen tar tag i min kropp. jag känner att jag mår mycke bättre nu när jag äter sunt, och rör på mig mer. Innan mådde jag dåligt som ett svin efter jag hade ätit och ville typ bara kräkas upp allt. Jag känner faktist nu att jag är påväg någon stans. Jag känner och ser på mig själv att jag gått ner lite, jag har gått ner lite. Men jag vill gå ner lite till. Mitt mål är att väga mellan 50- 55 KG! Jag tror att det är min normalvikt typ. Så det ja behöver gå ner är ju inte värst mycket, men det är ändå 5+5 KG, Och för mig är det en hel del. Jag är så glad över mig själv att jag skippar skitmaten, chipsen, colan & godiset. Är jag sugen gnager jag på en morot eller ett knäckebröd. Jag ska se till att ha nått mitt mål innan sommaren är slut, och det kan inte vara så svårt när jag kämpar mig som jag gör. Heja Hannah!
2010-05-16
 18:14:35

älskade garderob.

Gud vilken huvudverk jag har nu, känns som den kommer mer ofta nu för tiden. Fast nu är det nog bara för att jag är hungrig, men ja orkar inte ställa mig o koka ris, jag skall äta thaimaten som blev över från igår. Innan vi stack ut på skogspromenad förut så tog jag hand om min kära garderob, ja slängde in alla kläder ja haft hos Kela tidigare.
Innan såg den ut såhär.
Jätte suddig bild dock.




2010-05-16
 17:41:10

stackars.

Det blev en promenad ut i skogen med systen min och min älskade far, så det blev på med mammas gröna stövlar och ett stort leende! Heja, va de gick undan. Skogen är inte min starka sida. Och inte heller när man stöter på djurmisshandel. det är inte en grej jag fixar direkt.
2010-05-16
 15:33:12

you can...

Silken gammel partylåt jag hitta här, älskar denna låten. yey!
Riktigt härlig video på denna låten oxå. Take a look!
2010-05-16
 11:04:39

Va man förändras, ha!

Under 4 års tid har jag förändrats en hel del, bytt en del frisyrer, lagt i en del färger och bytt en del stilar. Men det är mer nu jag kan säga att jag hittat mig själv och min stil, lite estetiskt, men endå modernt och snyggt & jag trivs somfan, och det är väl ändå det viktigaste. Att man skall vara bekväm i sig själv. Att man inte mår dåligt bland folk för att man låtsas vara nånting man inte är, för då bygger man upp nån slags glasboll runt sig och attityden kan vara den värsta. Idag är jag bekväm och mig själv!
2010-05-16
 10:41:23

leta förfan.

nu skall jag beklaga mig lite, är tanken! Jag vill att min fuckt up jävla kamera skall fungera, jag vill ha en fungerande kamera, jag vill, jag vill! Helt enkelt så förstår ni vad jag vill. det har varit nått fel på minneskortet under en längre tid och bara för det så är den försvunnen nu! DET SUGER RÖV! SHIEET. Jag vill ju ha med mig kameran till spanien o fota somfan.
2010-05-16
 01:18:25

silka töntar.

Godkväll! Jag har nyss sett på Bella& Tyra show. Och jag tycker att Bella är så otroligt falsk och bitchig. jag tycker att dom hänger ut kissie så grovt, dom var verkligen två mot en och bara malde på och tryckte på en massa skit. Och dom skall framstå som dom snälla bloggerskorna. Jag tycker att dom är dubbelt så sviniga som Kissie tycks vara i sin blogg. jag tycker att Kissie är intressant och läsa, och det är väl det som är det viktigaste, att hon drar åt sig läsare, mer än att läsa blondinbellas två meter långa text i varje inlägg, precis som detta inlägget blir nu, höhö. Men nej ja tycker att Kissie är sjukt intressant och blondinbella och Tyra kan just nu gå och bara hänga sig. Man gör inte så, även om jag vet att kissie är stark nog att inte ta åt sig, men dom visar ju bara själva att dom inte är intressanta nånstans.
GO KISSIE GO!
2010-05-15
 17:05:44

en till att bjuda på.

Singstar med mormor. Gissa vem som vann?
2010-05-15
 17:01:56

Denna bjuder jag rådnande på!

2010-05-15
 16:53:43

MUMS!

Nu är jag lycklig! Jag får ris.. haha wohooo, Nej idag blir det thaimat. det blir kyckling med bambuskott och ris. MUMS! fruktansvärt mycket mums. Jag är överlycklig och döhungrig, nu är det fan dags att dom kommer hem asså. MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!
Bild från förra sommaren, hemma fest hos Annika.
2010-05-15
 16:26:18

Huvudverk & sugen på riktig mat

Jag är supertrött, sov nog inget vidare inatt tror jag.. Eller gjort jag.. Vet inte, jag vaknade ju av mig själv halv9 typ. Ehm, Jag har jätte ont i mitt huvud, ont så jag nästan vill kräkas och sån här huvudverk hade jag igår också. Jag vet inte varför den kommer konstant nu för tiden, är det för att jag lagt ner godis och socker. Eller är det för att jag inte rökar lika mycket som jag brukar. Ingen aning där faktist.
Dags att ta reda på det kanske. Ne men fan, jag är sugen på riktig mat, pasta, potatis, ris, allt gud vet vad. Jag är sugen på en riktig köttabete med potatissallad och en massa god grönsallad, paprika, gurka o majs. Jag vill kunna äta som jag åt förr, fast utan att öka i vikt typ. hade varit ball!




2010-05-15
 16:12:15

Ester Mosesson i mitt hjärta.

Ibland saknar jag gymnasiet jätte mycket, Skolan var verkligen ett ställe dit jag älskade att gå. Ända sen första dagen jag började där trivdes jag. Jag är verkligen glad över mitt val på utbildning, men samtidigt så önskar jag att jag presterat mer än vad jag gjorde. Jag gick ut med okej betyg, men inte helt okej. Jag kunde fått dubbelt så bra betyg om jag bara hade lagt ner lite tid på skolan. I stället var det verkligen festa& killar som gällde. Så var det verkligen. Men utan lärarna vi hade så hade de gått sämre än vad det gjorde, dom gav en stödet man behövde och stöttade en vad det än var som hade hänt.
2010-05-15
 10:19:44

Jag känner mig så taggad.

Jag känner mig så taggad på nått sätt, men samtidigt så rädd. Så rädd för att misslyckas helt. Jag är precis i den åldern då man står i en korsväg. vilket håll skall man gå åt liksom, går jag till vänster kanske jag blir kriminell, backar jag bakåt o går dit, ne då kanske jag blir miljonär och allt blir kanon på utsidan, men på insidan mår jag skit. Om jag går till höger, hmm.. Ja då blir mitt liv normalt, tjänar liksom som en normal svensk, bor i ett radhus med två barn och jobbar väl som nånting vanligt och bor kvar i samma gamla blaskiga stad. Eller om jag går rakt fram, rakt fram utan att nästan titta mig för, och det kanske är precis det jag önskar mig, hamnar i stockholm, får jobb på ett café eller nånting annat till en början, och sedan arbeta sig uppåt, kanske till något eget. verkligen kämpa för att nå dit jag vill komma, men jag kommer dit. Jag kan bo på en feting gata i innestan och tjäna snäppet över det normala.

Vilken väg skall man gå, är man för rädd för att förverkliga sina drömmar och testa. Man har liksom folk vid sidan av som säger saker som te.x du måste vara försiktig om du inte känner personen, du måste ha med en kompis första gången du skall träffa den personen, o ditten o datten. Men vafan, hur skall man få veta om en person är underbar om man inte får ta reda på det. Okej, det kan vara en kriminell jävla skeet asså, men hur bra kan människor verkligen lura en? Kan dom verkligen blåsa en människa när man pratar i telefon, och på sms och i bilder. Jag menar en bild säger faktist mer en tusen ord. Eller hur.
2010-05-15
 10:06:15

burr.

Det känns som jag skriver samma gamla blaska varje dag i min blogg, jag vet att den inte är så fruktansvärt intressant. Men nu det senaste känner jag att jag vill skriva mer om mig själv, det som händer och det som hänt. Då känner jag också att en kamera hade gjort alltid mycket bättre, för jag har fått beröm av många för hur jag skriver. haha, nej ja skall inte skryta, Jag skulle aldrig kunna ta mig upp till fattyboms eller Kissies nivå. Det är sant. Men jag njuter ändå av att få skriva av mig ibland. Även om det inte är en gnutta intressant.
Jag känner som så här, att idag är en blaskig och regnig dag, vad gör man sånhära dagar när man inte äter godis eller chips, man får ju endå något slags sug när man skall ligga o kolla på film en hel dag. Man kan ju inte vräka i sig knäckebröd med keso& skinka, för de blir väl onyttigt i längden det med. Utan vad skall man käka typ, leka gnagare, morrötter. Jo men kanske. om det finns nått hemma är frågan då.
2010-05-14
 21:20:24

mohahaa

flummbananiga Hannah är här! haha gosh, jag vet inte vart jag skall ta vägen. men jag känner mig sjuuukt flummig, har huvudverk och diggar party musik i min ensamhet. O funtar på va ja skulle vilja jobba med om ja drog te stockholm. fan asså. hjälp mig!
2010-05-14
 16:02:21

Hem ljuva hem, faktist sant ibland.

Tjena mors! Ne fan nu är det som så här va, att pappa är på väg in till kära göteborg för att hämta mig och den stora resväskan. Det är inte så att jag flyttar hem direkt, men jag flyttar hem den mesta delen av mina kläder.

Jag vet egentligen inte varför jag åker hem idag ist för måndag som det var sagt. Men det känns skönt. Skönt att komma hem lite. Och sen oxå att efter spanienresan är det redan den 26 maj och då börjar jag strax jobba på kära rabalder på tjörn.

Så det kommer bli mycket hemma mycket i sommar, mer än i göteborg faktist. Och jag orkar inte bo i en resväska mer hem nu, det känns så knas, det känns alltså bättre att bo i en resväska till göteborg ibland. Det blir nog bäst så. Jag tror faktist det, om det nu blir stockholm efter sommaren och så, så har jag faktist mycket jag måste planera, mycket jobb att söka, och en hel del annat. så ah somsagt. Borta bra men hemma bäst!



2010-05-14
 10:30:09

hard working.

Här sitter jag helt ensam och kollar på en film som jag inte ens vet vad den heter, jag vet bara att den är bra och att alla andra här i huset sovet som stockar. Jag känner mig jätte pigg och supertaggad på att snart dra till gymmet för att pressa lite, fan!

Denna skall bli en helg där jag i stort sätt tänkte bosätta mig på gymmet för jag har inga pengar till att gå ut, inga pengar till fika och inte ens pengar till att köpa onyttigt godis, Tjaa, jag äger väl runt en guldtia som ligger och trycker på mitt kort. Som om det gör en lycklig precis.

Naj, så jag skall fan ge järnet nu är tanken. För tänk er själva, på onsdag åker jag till Spanien. Så blir det säkert något fikabröd, några öl och fett god mat. (mormor mat) Så därför tränar jag stenhårt nu, och unnar mig några dagar av veckan i spanien.





Men naj, nu blir de lite frulle, lite tv o lite vatten, sen blir de att dra till gymmet. ♥ See you!
2010-05-13
 16:34:44

sälj mig.

Åh, ja blir så irreterad. det känns verkligen just nu som jag inte räcker till, till mycket. Jag kan inte prestera så som jag vill prestera, och mitt säljane går inte alls min väg. Jag skall boka in folk på möten, med försäkringsbolaget IF, ah å nej, alla e dumma i huvudet. Dom vill inte ens se hur dom ligger till idag, med det dom har och få sten koll på hur dom ligger till. Utan istellet förstör dom min dag till tusen rövar. Jag dör.

Jag skall börja sälja mig själv
2010-05-12
 10:41:44

morrn, morrn!

Guttentaug! haha vet inte ens vad det betyder, men vi chansar på "godmorgon" eller nått i den stilen. Hur mår alla sköna o glada sverige-bor idag? Eller kanske är det... Nae, inte ett snack om saken. Har man haft två läsare en dag tror jag inte risken är stor att någon av dom är från ett annat land. NIXON PIXON! Tror jag icke. Så därför är de bättre just nu att ni sverige-bor stöttar mig enormt genom den här bloggen, som nästan håller på att glömmas bort. SNÄLLA , INTE! Jag skall bättra mig jag lovar fan,
men just nu är det mycket hit o dit med luncher ute, fika ute, jobb hela kvällarna osv. Och därför finns det inte mycket tid, att ge till er kära sverige-bor. Jag lovar er att jag skall göra allt jag kan för att bättra mig, Också blogga lite when im in spain. Lite sommriga bilder, som ni vissa dagar här i sverige inte kommer ha alls just då. Haha, nej inte vet jag. Jag vet bara att jag skall joina Kela i soffan nu, o tagga på att orka gymma. yey! Ha de gött.




2010-05-10
 11:05:49

Frillen &lunch tröjan.

2010-05-10
 11:00:12

guttenmorgen.

Godmorgon! Usch jag känner mig inte utvilad alls. Men det går väl över snart hoppas jag. Det blir ju en lång dag när man börjar jobbet halv6 ikväll o inte har jobbat på nästan 2 månader. Det skall bli spännande att se vad man kan prestera på ett nytt projekt. spänningen stiger!


Kela & jag skall börja våran dag med en lunch på lunchen.nu, som vanligt. grymt gott käk. wow! Så när vi kollat klart våra bästa år på tvn så skall vi göra oss i ordning för att åka in till staden. mums!
Efter det drar vi hem innan ja drar till gymmet, får se om Kela orkade gå med idag. Efter gymmet blir de hem o duscha o sedan blir de BACK TO TP! walla yo, bro!
2010-05-09
 14:23:52

man mår som man förtjänar. HELT!




Det var sagt att Kela och jag skulle ha en vit månad. Men fan, det gick som det gick. vi tänkte ah men bra, vi går till chez o tar varsitt glas vin. Men som alltid när vi säger ett, så håller vi ju aldrig vad vi säger. Vi drack två glas vin o sen tyckte vi att vi förtjänade varsin cider/öl, o sen blev det en till och en till och en till o en till o puff, här sitter man nu och mår helt som man förtjänar. vi hamnade ju somsagt först på chez, sedan bar det över till andra sidan gatan där charlies änglar ligger, där träffade vi en kille Kela känner o några till, så vi hade det super trevligt verkligen. En lyckat kväll! tack för det!










2010-05-06
 18:57:22

head ont.

wzzzzzzzzzzzzzzzup!? Jag har en sprängande huvudverk, mensverk och en jävla träningsverk, det suger nått så fruktansvärt. Och så saknar jag Kela väldigt mycket nu. Hade kunnat prata med henne i timmar i telefonen! ♥
Nu kommer Ellan hit en stund, vi skall väl bara gå en promenad. Jag har typ för ont i huvudet för att se på film, också egentligen för att sitta här! that sucks! Men vafan, alltid gött att passa på att promenera när det är fint väder. Men det blir hem och i säng tidigt idag, det blir upp halv9 i morgon och jobba som ett as fram tills klockan sex. fast där kan jag ju i stort sätt vara inloggad på fejjan hela dagen, och oxå blogga! woho!
Nej nu rör jag mig vidare, ha de chill!
2010-05-06
 13:11:19

musik&film

bästa filmerna just nu;
I love you man
Sliding doors
the rocker
bästa band & bästa låtar nu;
Shinedown - her name is Alice!
Familjen - det lilla livet.
Rebound - hurricane.
The distillers - drain the blood.









2010-05-06
 11:41:04

DAGENS!







dagens humör: Jag mår jätte bra idag.
dagens frisyr: morgon ruffset.
dagens klädsel: just nu, ett svartvitt linne& trosor. Sedan blir det jeans+tshirt.
dagen smink: gårdagens änså länge.
dagens borde: äta sunt, vilket jag ska! 
dagens planer: Gå ut o promenera snart. Sedan hjälpa pappa med tvätten.
dagens vill ha: allt jag inte får.
dagens låt: Shinedown - her name is Alice.
dagens köp: nada!
dagens maträtt: änså länge, havregryns gröt.
dagens dryck: Vatten!
dagen bästa: Inte hänt något direkt bra än. kommer nog sen.







2010-05-06
 09:54:01

dags att stiga upp!

Godmorgon! Nu vart de dags att gå upp! 
Jag känner mig inte helt utvilad, men jag kan inte heller ligga och sova mer nu. Det känns som att jag har varit så medveten av att jag sovit hela natten, som om jag har varit halvt vaken. inte okej!
Men nu är tanken den att jag skall laga mig havregryns gröt, äta den med äpplemos, framför tvn då! Och sedan rulla mig ut på en morgon promenad, en rask en! Jag känner att det är fan rätta takter om jag inte skall träna fören på lördag!
Btw, Kela och jag tog en fika i tisdags, efter det gymmade vi flitigt i en timmes tid. wow för att vara mig måste jag säga då, innan nån tänker, ah men det var ju inte direkt så mycket. Men jo för mig var de det. Och sen vidare til i morgon, det blev lunch på lunchen.nu , Mikaela och jag har börjat en diet då vi hoppar över pasta, potatis, ris osv. Ist äter vi mer grönsaker och kött/kyckling/fisk typ. Så efterlunchen drog vi först hem o hämtade gym kläderna, sen gymmade vi lika flitigt, om inte flitigare och jävlar vad man kände att man verkligen gjorde nånting. det kändes jätte bra måste jag säga er! Jag är på G, På väg att kanske ha en någorlunda kropp framtills beachen2010! woho!
2010-05-05
 23:41:05

trött som frukten i skålen.

Nej nu sitter jag här och gäspar överdrivet mycket! Sitter och klurar på om jag skall gå ut och ta mig en natta cigg eller om jag skall låta bli. Jag hatar att jag röker, jag önskar verkligen att jag aldrig börja, men nu har jag rökat i snart 6 år och när jag bestämmer mig för att sluta, ja då blir ja ännu mer röksugen och röker dubbelt så mycket, ingenting känns bra där. nejnejnej! Vad gör man i ett sånt läge, egentligen?

Äsch nu skall jag komma fram till vad jag egentligen ville få ut med det här inlägget från början! Det är så att jag har en väldigt bra vän, bästa vän & faktist sambo, den här personen kan man tycka om på så många olika sätt. Dock har hon sina dagar då man bara springer där ifrån med eld brinnandes i baken. haha! Nej men skämt o sido, alla har sina dåliga dagar, så oxå jag. Och vi kommer över våra bråk, vi vet att det finns större saker att sura över och också att vi är för bra vänner för att bli riktigt sura på varandra för något litet. Men alla andra dagar då är hon den bästa tjejen man kan träffa, den mest stöttande vännen och den som faktist verkligen lyssnar. Hon tar sig tid att lyssna, och orkar lyssna alltid lyssna på mitt elendiga tjat. Att hon står ut!? Jag försöker bara säga till er där hemma vid datorerna, eller vart ni nu sitter och läser detta, att Mikaela Nilsson är en av dom underbaraste människorna man kan känna. Och känner ni inte henne, så lär känna henne. Man har inte en tråkig stund med den här tjejen. Jag skrattar så mycket med henne. Vi är som två små fnissiga barn i 5;e klass. Det spelar ingen roll om vi sitter i hennes säng o bara tjötar eller om vi åker buss, dricker öl eller går på bio. Vi har alltid lika roligt, mysigt och bara helt enkelt helt kanon hela tiden. Lilla "Kela" du är en underbar vän.
JAG ÄLSKAR DIG! ♥






2010-05-04
 11:51:30

HULTSFREDSFESTIVALEN!

Med Mikaela& Josefine. Kommer bli underbart. Det blir jobb. Det blir supa och det blir en jävla massa konserter.





vi kommer fan ha fullt upp alltså!
ÄR SÅ GLAD ATT DET BLIR ANDRA ÅRET NU! ♥
2010-05-04
 11:37:18

underbara, inte underbara tisdag.

godmorgon!



visste ni.

att jag vill - till hultsfred! 
att jag har - llängtan till spanien. 
att min senaste kyss – var förra söndagen. 
att jag lyssnar mycket på - mötley crüe.   
att jag funderar på - att äta frulle. 
att jag pratar –  väldigt mycket.

att jag inte gillar - maskar.

 

att min första riktiga kyss – för länge sen.  
att jag avskyr när folk snackar – goja! 
att kärlek är – underbart och alldeles för mycket. 
att jag gillar – familj & vänner ♥
att jag alltid kommer att – ha morfar elving i mina tankar. 
att jag är förälskad i - gud, det säger jag inte här.
att sist jag grät var – i söndags. 
att min mobiltelefon är - bäst! 
att när jag vaknar på morgonen – vill jag bara somna om igen.
att innan jag går och lägger mig – funderar jag jätte mycket. 
att idag har jag – varit först med Jossan & sen med Ellan. 
att jag just nu tänker på – om de e dags att käka frulle snart, hallå ja e hungrig! 
att i kväll ska jag – in till stan o träna & Fika med Kela ♥
att i morgon kommer jag – hjälpa pappa lite hemma, precis som idag.








 

2010-05-03
 16:55:41

Mums!

Jag känner mig helt fruktansvärt seg på att inte ha gjort någonting. Jag har varit med jossan ett par timmar och vad har vi gjort, ingenting! typ. Datorn. yey! Nä, sen har jag käkat mat med min far och min syster och de bjöds på så mycket som spagetti och köttfärssås. mums! lite mums, inte alldeles för mycket. Så nu sitter jag här, jag väntar snällt på att Ellan skall komma och joina mig om en stund. Det blir lite film å så. Bara mys!
2010-05-03
 10:51:10

underbara sol!

Godmorgon! Jag älskar att vakna så där lagom sent, solen lyser utanför fönstret och jag är riktigt utvilad! För det är precis så jag känner mig just nu. Och det känns faktist skönt att vara på tjörn oxå för en gångs skull. På våren/sommaren är allting här ute ganska underbart faktist. Så nu är min tanke den att jag skall göra i ordning mig en riktigt mysig frulle med te och grejer, och sedan bänka mig ute på framside trappan, där solen skiner som bäst. På med brillsen, langa fram mp3n och bara njuta. yey! det är min första plan för idag! sen är tanken nog den att jag skall orka ta mig in till göteborg för att gå å gymma! Jag skall nog fixa det!
Så jag drar mig uppåt nu, skall ringa Kela o se om hon vill möta upp mig på Bplan sen
o lämna mina träningsskor! hoppas!








tjao!
2010-05-01
 10:44:11

wazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzup!

Halooj! Sorry.. My fucking bad. Men vafan. Bor jag i stadenoch Mikaelas lillebror låser fast sig vid datorn och vägrar flytta på sig är det inte lätt att blogga. Nu finns jag hemma på tjörn i en vecka framåt. Skall lära mig kassasystemet på mitt nya sommarjobb rabalder. Så skall snart kila ner dit, det är bara att göra sig i ordning först.
Och vet ni, mamma har köpt en liten dator, en dator som hon bara gav 3200 kr för. Katchiiiing När jag får mina 4400 kr från skatten är det de första jag skall köpa. Det och mobilt bredband. fattar ni! Då skall jag komma igång ordentligt. blogga på stranden, caféer, i sängen, i duschen, på bussen. A somsagt. överallt. hajar ni va fett bra det kommer bli eller! men nu e de stress! CIAO!








bild tagen av min älskling Josefine Börgesson!