2010-08-23
 09:48:19

wohoo, kanske jobb?



Sitter hemma hos Koffis medans han är i skolan. Jag är uttråkad och jätte uttråkad. Men vet ni vad.. Jag tänkte göra Kristoffer glad genom att diska! Sedan skall jag fräsha till mig och så.. För idag fick ja ett mail från vallhallas café, ja skickade in cv till dom för ett tag sen.. o nu hade dom skrivit, tack för alla mail, ni som har jobbat i café inan, ring mig på ... blabla... ni andra.. tack för er ansökan.. så ja ringde, ja har ändå jobbat i både café och som kallskänka på stenungsbaden, har även massa bra erfarenhet efter dom praktikplatserna jag varit på. Så halv ett skall jag på arbetsintervju.. Spännande va!?!?!? :D


Även i morgon skall jag provjobba på ett café som ligger inne i nordstan.. så lite gott har de fört med sig av att skicka in mitt sletna cv. Håll nu tummarna för mig!

2010-08-20
 14:17:02

mysiga fredag.



Ikväll skall jag hem till denna tjejen och mysa till det, hon skall bjuda på rödspätta, och sen skall vi glysa film och så. Jag funderar på att ta mig en film från när vi var små. När vi hade julavslutning och så. Sen har ju josephine filmer på oss när vi var små oxå. Ytterst roliga faktist. Måste nästan be henne att sätta på dom sen när jag kommer. Inte sett dom filmerna sen ja var så där, tretton-fjorton år!



Sorry för att ja blivit ytterst tråkig med att blogga, men de kommer bli bättre.

2010-08-09
 10:25:39

morrn morrn.

min snygga pojkvän ♥

Nej nu förstår ni, ja sitter här o njuter av att ja fick börja två timmar senare, jag jobbar ist idag bara 14-18 vilket e väldigt skönt eftersom jag fortfarande har feber. så det känns grymt bra. bara dega lite.. de e jag värd. haha! Vädret e ju uruselt, man blir så depp. helt sjukt deprimerad blir jag iaf. INTE OKEJ!
2010-08-08
 23:13:43

woho, uppdatering.

Har haft pojkvännen hemma sen i torsdags, det har varit helt underbara dagar. Njutit varenda sekund. Nu saknar jag honom nått så enormt. Efter bara 8 timmar. Jag är verkligen kär och det känns helt underbart. 
Igår hade vi det jätte mysigt med grill o sånt @morbrors place, utan han där iof, men med mormor, mamma, pappa o syrran. de var jätte lugnt, o sedan åkte vi bara hem o glodde film. 
Nu är det läggdags för i morgon e de jobb.
O jag har blivit en usel bloggare. Men ja har bättre saker för mig :D haha
Så nu vet ni lite iaf. Ha de gött.  hörs väl om ett tag igen. ♥