2010-10-19
 14:17:17

tiden bara går .. o går... o går...

Harre min själ vad tiden går fort, när var detta.. 3 år sen??? pfffft... tiden skrämmer mig nått så enormt, om en kvart är man väl i 40 års krisen.. äsch, inte vet jag.. jag skall njuta av nuet, haha! Nu har jag snart städat klart, och det har blivit ändrade planer, när ja e klar med städningen skall jag duscha och göra mig i ordning, sen skall älsklings jossan o jag ta oss en trippis till götet, hon vet inte vad vi skall göra där, men vi skall bara åka dit.. haha, aja.. de blir väl bra.. ;) ha en underbar dag ♥
2010-10-19
 11:42:42

tisdag.

här sitter jag och får för mig att det är måndag, när det var det igår! Håller knappt koll på dagarna längre, lite små läskigt. Det får bli tisdags städning idag, det ligger kläder över hela mitt rum.. Ingen vacker syn, sen skall ja kika med någon av dom få polarna jag har här på tjörn, om någon vill ta en promenad. O sen till kvällen, massa tv och en lång njutbar dusch..!! me lilkieee like! Men nu först, FRULLE!
Vilken fjortis man var för 3 år sen :/
2010-10-16
 16:55:02

lördagsmys.



godkväll! sitter hemma hos min älskade kristoffer.. vi har gott oss en lång promenad och handlat in käket vi skall laga.. de blir fläskfilé, kroketter o beasås.. blir nog gött! var skönt att vara ute o röra sig lite oxå, det är helt underbar luft ute!! ikväll blir de bara mys, imorgon bitti blir de jobb i frukosten på baden, sen tillbaka hit för att kramas ännu mer!!
.
Men nu skall ja hoppa upp ur stolen o sätta min fot i köket o hjälpa koffis.. big love!!
2010-10-12
 04:43:49

HARD WORK, WORK!

PUSS!
2010-10-11
 21:15:56

För dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Jag sitter här, lyssnar om och om igen på gubben i lådan.. vilken låt! Man blir verkligen helt kär.. Jag är även helt kär i min pojkvän, helt seriöst så går det inte beskriva med ord hur mycket jag tycker om min man. Jag har aldrig tidigare varit med om något liknande. Aldrig tidigare haft samma underbara känsla för någon. Klart man har varit kär innan, men nu har jag verkligen insett vad kärlek är på riktigt. Jag blir tårögd av att sitta och skriva det här, jag är knäpp! Men lyckan av att vara lycklig, det är lycka! Jag har aldrig tidigare saknat en människa på samma sätt, aldrig känt mig hjälplös på samma sätt, tanken på att jag inte skulle få vara med Kristoffer, usch... att jag ens tänkte så långt att tänka så... det går inte.. Han är verkligen den underbaraste människan jag mött. Han får mig verkligen att känna mig speciell.. viktig.. När den känslan dyker upp, då är det riktig kärlek. Detta är helt underbart.. Jag somnar med ett leende på läpparna och vaknar med ett ennu bredare leende! Bara tanken på dig får mig att le, även fylla mina ögon med tårar, av lycka. Detta är perfekt!
2010-10-11
 19:23:54

gubben i lådan.

Jag är helnöjd! Helnöjd med verkligen allting. Jag har världens underbaraste pojkvän, mysigaste kompisarna och helt kanonbra extrajobb.. Ja nöjer mig faktist med extrajobb just nu.. På björholmens marina är jag frukost verdinna/servetris & på baden är jag kallskänka. Och ja känner verkligen att ja visar vad jag går för, jag är helnöjd med min presstation. Ja orkar inte skriva nu, har dusch, halv8 hos mig och även topmodel 14 på listan. Ha de gött haj!
2010-10-05
 11:11:01

Godmorgon godmorgon solstrålar.

Usel bild.
.
Godmorgon käre vänner, Jag är den mest urusla på att blogga, det stämmer fint det.. Men det finns så mycket annat att göra just nu. I november, när jag fyller år, och antagligen får mig en liten dator, då kommer jag blogga vart jag än är e tanken, det e ju inte det att jag inte tycker om att blogga... Jag älskar att blogga.., Jag älskar att få skriva av mig, jag mår bra av det. Men det har inte funnits någon kraft eller någon tid.. Tiden har jag mest spenderat med mig själv, på stenungsbaden eller hos min älskade pojkvän. Nu har jag dock inte fått jobba på en vecka, men har inte haft någon direkt tillgång till dator. Var hos min farmor i skövde över helgen, med min pappi o lillasyster. Vi badade äventyrsbad o degade som mest framför tvn, åt ute o gick runt i stan en sväng. Inte mer än så. Men nu för tiden går myshelgar framför partyhelgar. Jag är ingen partymänniska längre, kan gå o vara jätte sugen på en cider, eller ett glas vin, men när jag väl sätter mig o dricker det, så är det usch, inte alls vad jag var sugen på.. Då dricker jag hellre en coola framför en film, en o trycker i mig en Ogod cider på en långtråkig förfest.
.
Nog om det.. Idag skall jag göra lite allt möjligt! Jag skall börja med att dricka min actimel, med vanilj smak. Mmhh!! Sedan bänka mig i sängen, med bra musik och teoriboken.. Även tvätta skall jag göra idag. FULL FART PÅ MIG! fast de blir ju lugnt. Sen blir det kanske även en promenad med min far. Hade enna varit gött, annars åker jag in till göteborg o gymmar o åker hem igen. Får se hur ja känner över att sitta på en buss hela dagen.
.
Så nu har ni iaf fått er en liten uppdatering, va nöjda med det ;)
hörs snart igen! ♥
2010-10-04
 08:07:15

haha