2010-09-09
 11:48:50

gutten morgen.


Hejhopp! Jag steg upp halv9 idag för att tvätta, 3 tvätten i tvättmaskinen o andra i torktumlarn, va ja känner mig duktig. Under tiden har ja plockat ur diskmaskinen o suttit här.. Jag skall snart börja packa, åker ju till kristoffer vid 2 tiden.
.
Kan man hårföna leggings???? Ja tänkte ha på mig dom när ja åker, o vet inte om dom hinner torka :P
2010-09-08
 12:52:30

yo mtf




Yo! Jag skall snart gå en promenixazz med Ellan Pellan Päron Pung.. förstår ni.. vi skall promenera längs säby, alltså en riktig långpromenad, så därför sitter ja här nu o försöker trycka i mig frulle för att orka vandra, 3 morötter var det som lockade mest i kylen idag.. vad håller jag på med ?? Iaf, vi tar med oss vågra kameror så vi skall fota lite granna! lägger kanske upp de sen, ja kan inte lova nånting, ja bloggar ju knappt längre.. men vi får väl se ;)
2010-09-05
 21:22:05

bedtime...

Godnatt... Min helg har bestått av kärlek, kärlek, och ännu mera kärlek.. Min älskling har varit här o spenderat denna helgen med mig. Vi har tagit det väldigt lugnt. Sett en massa filmer, tog en tripp till Åstol och promenerade runt där.. även tog vi några öl med min kära far.
.
Nu så... Nu skall systern och jag sätta på Irene Huss, köpte en film för 19,50 kr på ica.. Sen blir det läggdags.. För i morgon skall jag till stenungsund med min älskade eleonor, ja skall öka på en present i kristoffers hög, hihi! Han fyller ju snart år mitt hjärta.. grattis till honom!! ♥
GODNATT!
2010-09-02
 11:40:36

shitt assååå!



Godmorgon, puhh va ja e trött... Det känns som koffis och jag har legat och pratat hela natten... Inte mkt sömn inatt inte.. Jag skall snart slänga på mig kläder och lägga en liten make innan jag tar vagnen in till stan för att kolla lite i affärer, ja skall köpa födelsedagspresent till Kristoffer som fyller år om två veckor, hmmm.. det är så svårt sådant.. O sen skall jag sätta mig på bussen direkt till stenungsbaden, för idag vaknas det jobb mellan 16-23, skall jobba med min kära mor.. O hur skall detta gå med mina två stora finnar till blåsor under mina fötter, nu förstår ni kristoffer o ja gick på en promenad igår, o jag med mina skor, som det är världens störta hål i, fick kämpa sig fram. Så där har man resultatet, röda finn/blåsor under fötterna, great! haha, blir väl att köpa nya skor i staden nu dåra.. Men ha de gött somfan.. pussheeej :D
2010-09-01
 13:27:49

yo!

Så nu blir det för mig att dra in till staden, hem till pojkvännen o mysa! Ikväll skall vi gå på bio, predators blir det. Ingen aning om vad det är, men kristoffer ville se den, jag vet ju inte vad den handlar om så det är ju endå värt att se vad det är för film. Så vi ha ska ha de jätte mysigt.. I morgon jobbar jag på baden för första gången på 4-5 månader, spännande, skall jobba kväll med min mor.
Ha de gött :D
2010-09-01
 10:44:53

Speidi alltså... *suck*

.
Det där med att Heidi & Specer är mediakåta är ju ingen nyhet, inte heller att det finns en sexvideo på heidi... Spencer har tidigare hotat med att visa upp den för media och sagt att han vill ha fem miljoner för filmen, men nu har han helt vänt håll. Han vägrar..
På filmen sägs det att Heidi har sex med playboy-bruden Karissa Shannon, som redan erkännt att filmen existerar.